La Nostra empresa treballa seleccionant els millors productes de matèria prima que hi ha a Catalunya, productes de proximitat  que marquen la diferència per la seva qualitat, així elaborem la massa mare  per a fer de les nostres Neules un producte destacat entre altres, no només pels seus ingredients,  sinó gràcies a l'elaboració manual de cada Neula, feta una per una.
En el cas que és volguessin de xocolata les Neules, ja fredes, passarien per una cortina de xocolata negra o blanca     per la banyadora, posteriorment arribarien a la sala de fred, on entrarien dins un tunel de refrigeració on la xocolata se assecaria i se solidificaria ja preparat per menjar.
L'elaboració comença quan massa mare es cou a 180 graus de temperatura, un cop cuita, els Neulers       mitjançant pals fets de fusta encargolen la Neula amb les mans utilitzant guants resistents a altes temperatures.
Les Persones
Gràcies a l'esforç del nostre equip de Neulers i Treballadors gaudim d'un producte  que s'elabora minuciosament un per un des de les persones cap a les persones.
Així doncs, l'objectiu uneix la cura i l'atenció als nostres com a cada un dels nostres clients.
El nostre equip: Cecilia, Ruben i Manuel.
Torna al inici
Rosés & Garriga Bcn

En els orígens les Neules és feien a mà, amb

pals de fusta, l'elaboració de Neules sempre

ha sigut un ofici costós, no pels materials e

ingredients, sinó per la paciencia i la

minuciosa producció de cada Neula feta una

per una, això significa una gran quantitat de

temps per elaborar fins i tot una bossa de 25

Neules.

Les Neules des de sempre han tingut una producció molt manual i reduïda que les feia un producte

selecte que generalment gaudien persones d'alt poder adquisitiu, com la reialesa i la burguesia .

Tot això va canviar amb l'arribada de la revolució industrial i de les màquines

automàtiques, es reduí moltíssim el cost de producció i el temps de fabricació, així es va

poder extendre el mercat de les Neules, ara industrials als nous supermercats. Es doncs

quan Les Neules es van convertir en unes galetes a l'abast de tothom sense cap similitud

al que un dia menjaren prínceps i comtes.

Com nosatres fem les Neules

Jaume I El Conqueridor oferí Neules per primera vegada en un solemne banquet l'any 1267 al Palau Reial de Barcelona.

Avui la nostra empresa vol seguir fen al que

abans era un postre únic i elaborat a mà, un

producte distingit entre els altres com a

especial de les festes de Nadal, un postre

que en tastar-lo no pensessis en unes galetes

qualsevol, sinó et recordés al paladar, els

tiberis i tasts que sabien gaudir antigament

les personalitats més sibarites i exigents ;

així són cada un dels nostres clients,

persones que saben diferenciar les Neules 

dels antics Prínceps i Comtes envers les

Neules industrials gràcies al seu gust i

qualitat d'elaboració a mà.

Neules recen fetes

Les 5 generacions familiars d'elaboració tradicional de les nostres Neules donen forma i impuls a la nova i sisena generació d'artesans, amb els fonaments i les fortaleses del saber fer de més de 150 anys s'emprèn una nova manera d' encarar aquest ofici, aixì doncs, mantenint la tradició més antiga i agafant les millors idees dels nous temps , formem un nou equip que sempre mirant enrere, busca anar endavant gaudint fent l'ofici i vetlla'n per mantenir avui en dia una de les tradicions més antigues de Catalunya.
Des de llavors començà una tradició familiar que va ser recolzada pel seu marit i la seva família, un negoci que tots plegats tiraren endavant i passaren de pares a fills, d'avis a nets i que després de 6 generacions volem continuar reproduint sense perdre la recepta ni els nostres orígens que continuen avui en dia més autèntics que mai gràcies al compromís, dedicació i amor per la feina ben feta de tots i cada un dels que han format part del nostre negoci familiar.
Tot va començar en el barri del Raval de Barcelona un Setembre del 1856, va ser aleshores quan la Pepeta Rosés i Garriga s'atreví a començar el negoci de la fabricació de Neules Fetes a Mà, va ser a casa seva on elaborà la recepta única per a unes Neules ben típiques catalanes i oriündes de Barcelona, unes Neules  destinades a fer empremta en el món d'aquest ofici.
Forma part de la ètica de l'empresa que el producte arrivi al dia i amb les condicions ideals perquè el client només hagi de gaudira més a més posem a disposició servei dènviament gratuit a tota catalunya. El Nostre servei sempre serà GRATUÏT si s´accepta procedir a comprar a través de la Botiga On-line amb una comanda minima de 10€ i si la direcció d`eviament està a Catalunya. Rosés & Garriga vol continuar creixent i així arrivar a tots els racons i cases de Catalunya, per aixó ens hem afiliat a la companyia de trasnport MRV perque per nadal, ningú es quedi sense unes autèntiques Neules fetes a mà.
Qui som?
La Nostra Història
El Nostre Ofici
La Nostra Empresa
El Nostre Servei Més Informació
Contacte
Qui som
Botiga On-Line
Inici
Productes